Familiedag keuring


DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Als u uw hond ingeschreven heeft voor de keuring mag u gratis meedoen aan de workshops en activiteiten!

LeukstehondNestenparade
We hopen zoveel mogelijk complete nesten te vormen zodat het straks één groot weerzien zal worden van nestgenootjes en ouderdieren van uw pup. In verband met het stimuleren van de deelneming van de fokkers aan de nestenparade is er voor de ouderdieren van de fokkers geen inschrijfgeld verschuldigd.

Kind-Hond show
Voor kinderen t/m 12 jaar organiseren wij de Kind-Hond Show.
Bij deze wedstrijd gaat het erom samen met de hond een mooi geheel te vormen.
Dat betekent dat de kinderen verkleed en/of geschminkt met hun hond in de ring verschijnen.
U kunt uw kind bij binnenkomst opgeven bij het secretariaat. Er zijn geen kosten aan verbonden als de hond is ingeschreven voor de keuringen.

Benching
Op het terrein is geen benching aanwezig. Het kan verstandig zijn een bench mee te nemen, zeker voor zeer jonge honden, die na het vele spelen met de andere honden wel even rust kunnen gebruiken is een bench een fijne rustplek en u hoeft niet continu op uw hond te letten. Daarnaast adviseren wij u een drinkbak voor de hond mee te nemen.

Adverteren
Voor fokkers en andere belangstellenden bestaat de mogelijkheid te adverteren in de catalogus tegen zeer scherpe tarieven. Voor informatie over de tarieven en het aanleveren van de advertentie kunt u contact opnemen met Irma JansenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Heeft u vragen en/of wenst u meer informatie over dit evenement? Aarzel dan niet en mail uw vraag naarHenk NeeuwveldDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt ook bellen naar: 085-7732101.


Vanaf 9.00 uur bent u welkom op het terrein van KC Uden, de keuringen beginnen om 10.00 uur. 
Wij hopen op uw  sportieve deelname om er een geslaagd evenement van te maken. Tot ziens op zaterdag 20 juni in Volkel!

Dit evenement wordt gesponsord door Eukanuba
Eukanuba