Leukstehond11 september 2016
KC Woerden, Waardsedijk 50, 3448 HV Woerden
Aanvang: 10.00 uur.

De Familiedag-keuring is speciaal voor:

  • Jonge honden tot 24 maanden
  • Castraten of cryptorchide/monorchide reuen
  • Honden met niet erkende kleuren en/of vachten
  • Veteranen vanaf 8 jaar

Bij deze keuring heeft u de gelegenheid om op een ontspannen manier uw hond te laten beoordelen.  Keurmeester op deze dag is Mw. R. van Veen-Keur.

De honden worden per ras en leeftijdscategorie gekeurd. Van elke categorie wordt de “Leukste hond” gekozen, waarna op het einde van de middag de “Leukste hond in Show” wordt gekozen. U krijgt het keurverslag van uw hond en een aandenken mee naar huis. Aan de winnaars zullen prachtige linten worden uitgereikt!

NESTENPARADE
Naast deze keuringen zal er nog een nestenparade zijn, waar fokkers samen met hun pupkopers aan deel kunnen nemen. De nesten worden besproken en getoond aan het aanwezige publiek.
Als fokker heeft u hier de gelegenheid om uw pups weer terug te zien en te kijken naar hoe zij zich ontwikkeld hebben. Als eigenaar zult u de broers, zussen ,moeder (en misschien ook de vader) van uw hond weer treffen. 

Dus fokkers en eigenaren: spreek gezamenlijk af om in te schrijven voor de Familiedag-Keuring om er een geweldig weerzien van te maken!

N.B: Honden die ingeschreven zijn voor de Familiedag-Keuring kunnen meedoen aan de nestenparade. Ouderdieren hoeven niet ingeschreven te worden.


De inschrijving voor de keuring is gesloten.
Wel kunt u zich nog inschrijven voor de de activiteiten! Kijk HIER.