Mw. H.A.J. ten Thije-Pos
Driftweg 1A
7855 PS Meppen
Tel: 06-43247967
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.natsumi-sou-shikoku-kennel.jimdo.com 

Natsumi fotoHet is heerlijk om met dieren samen te leven en heb dit van huis uit al mee gekregen. Mijn ouders hebben met hun Samojeden een aantal nestjes gefokt, waarvan enkele prachtige titels hebben behaald en zelfs ook hun genen hebben doorgegeven. Zodoende ben ik al op jonge leeftijd bekend geraakt met de FCI groep 5; Spitsen en Oertypen.

Dankzij een dorpsgenoot kwam ik in aanraking met de Shikoku. Dit ras spreekt mij enorm aan omdat zij nog veel oorspronkelijke trekken hebben, waarvan ook het katachtige, met daarbij een grote mate van intelligentie en onafhankelijkheid. Natsumi koos toendertijd mij en juist vanwege haar speelse, vrolijke en aanhankelijke karakter ben ik voor haar  gevallen als een blok!                            

Na 2,5 jaar intensief met haar opgetrokken en samengewerkt te hebben op het gebied van ringtraining, speuren en coursing, maar ook haar aanwezigheid bij mijn bezoekjes aan ouderen, ben ik van mening dat haar karakter een aanwinst is voor het ras Shikoku. Dankzij mijn positieve ervaring van vroeger met het mee verzorgen en begeleiden van puppies wil ik ook dit mijn kinderen meegeven.                                                                

Om zeker te zijn dat Natsumi geschikt is als fokteef heeft zij alle keuringen zoals onderzoeken op HD, erfelijke oogafwijkingen (ECVO) en Patella Luxatie gehad en is zij geschikt bevonden. Haar fokker had haar een prachtige naam meegegeven en de keuze was snel gemaakt. Zo wordt zij op haar beurt de oorsprong van een nieuwe schepping. Op 29 september 2016 is de kennelnaam Natsumi Sou definitief door Raad van Beheer ingeschreven in het register van kennelnamen, na goedkeuring FCI. 

Wij kijken uit naar haar nakomelingen die in huiselijke kring zullen opgroeien. Het spreekt voor zich dat wij voldoen aan het Verenigings Fok Reglement en Basis Reglement Welzijn en Gezondheid.
Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of onze Facebookpagina Natsumi Sou Shikoku kennel.

Natsumisou2