Sandra Olthof en Noesse Burgwal nodigen u uit voor een winterwandeling op 12 februari 2012.

Beste liefhebbers van de Japanse rashonden,

Ons lijkt het een leuk idee, nu de nieuwe rashondenvereniging ‘Nippon Inu’ wordt opgericht, om zowel voor leden, als niet leden een activiteit te organiseren. Als doel om elkaar wat beter te leren kennen. Wat is nu leuker dan dit te doen tijdens een wandeling met onze viervoeters. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus wie hebben er allemaal zin om mee te gaan wandelen?

De wandeling zal plaatsvinden op 12 februari 2012 bij de Lange Duinen te Soest. De Lange Duinen is een groot losloopgebied met zandverstuiving, heide en bos. Echt geweldig leuk voor de hondjes en dus ook voor ons. De wandeling neemt, inclusief de pauzes onderweg, zo’n 2 uur in beslag. U kunt er zelf voor kiezen om uw hond(en) los of aangelijnd te laten lopen.

De Lange Duinen is centraal gelegen zodat het voor een ieder goed bereikbaar is. Ook mensen zonder auto kunnen er gemakkelijk met de trein komen. Het station is nabij. We hopen dan ook op velen die met ons mee gaan wandelen.

We verzamelen om 13.00 bij Kiosk De Lange Duinen, Foekenlaan 25, 3768 BJ, Soest. Deze is voorzien van een grote parkeerplaats. We vertrekken van daar uit om 13.15 uur.

Onderweg zullen wij zorgen voor iets te drinken voor de baasjes. Zorgt u zelf voor de honden? Na afloop bestaat er een mogelijkheid om bij de kiosk wat te gaan drinken, echter dit zal buiten op het terras moeten.

Mee wandelen?

Laat het ons even weten vóór 7 februari, zodat wij tijdig een lunchpakketje kunnen bestellen voor uw
hond(en). Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen er op dat we veel japanners bij elkaar zullen krijgen en er een gezellige middag van te maken. Hopelijk tot dan.

Groetjes Noesse en Sandra.

[notice class="attention"]Indien het door de weersomstandigheden niet mogelijk is de wandeling op 12 februari te laten plaatsvinden, dan hebben wij als uitwijkdatum 26 februari 2012.[/notice]

Dit evenement wordt gesponsord door Jumper Deventer en slijterij Marcels Mitra.

Logo jumper Logo Marcels Mitra