Met veel plezier nodigen wij u uit voor de tweede  Nippon Inu DOE-DAG!  Deze zal gehouden worden op:zaterdag 29 juni 2013, van 10.00 uur tot ± 15.30 uur.

Locatie: KC Uden, Zeelandsedijk 18, 5402 SM, Uden.
Entree: € 4.00 voor leden, € 8.00 voor niet-leden, kinderen en belangstellenden zonder hond gratis. 

*  Workshops praktijkspeuren (vooraf aanmelden)
*  Workshops treibball
*  Activiteit Agility
*  Puzzeltocht
*  Gratis consumptie
*  Gratis suikerspin en drinken voor de kinderen

[notice class="attention"]U kunt u en uw hond(en) HIER AANMELDEN om verzekerd te zijn van een traktatie voor uw krulstaart.[/notice]

Praktijkspeuren

AikoSpeurlesBij Praktijkspeuren werkt een hond samen met zijn geleider (handler) een menselijk spoor uit, met het doel om een 'vermist' persoon zo snel en effectief mogelijk te vinden. Bij deze vorm van speuren is het nu eens de hond die het voor het zeggen heeft. Het speuren hoeft hij niet leren, dat kan hij van nature al prima. En ook gehoorzaamheidsdiploma’s zijn niet nodig.

Renate van der Hagen van speurhondenschool Dogadvice geeft 2 workshops van ongeveer anderhalf uur. 1 in de ochtend, 1 in de middag. Bij inschrijving voor onze Doe-Dag dient u aan te geven of u deel wilt nemen aan 1 van deze workshops. In het geval het aantal inschrijvingen het aantal beschikbare plaatsen overstijgt wordt op de dag zelf  uit de aanwezigen die ingeschreven hebben geloot wie deel mag nemen. Behoort u niet bij de gelukkigen? Niet getreurt, er zijn nog voldoende andere leuke activiteiten om aan deel te nemen!


Puzzeltocht

bedaf

De puzzeltocht voert u door het prachtige landschap "De Bedafse Bergen".  Al meteen in het begin van de 6.6 km lange route is het adembenemend mooi. Het uitzicht vanaf de heuvelrug op de zandverstuiving, de poel, het heideveldje, de grillige bomen met naakte wortels......Maar ook het vervolg met karrensporen, bergpaadjes en zandverstuivingen is betoverend.  Ook bij warm weer is de route goed te lopen omdat er veel beschutting is. Een wandeltocht met hoogteverschillen, mooie doorkijkjes en prachtige panorama's. Neem wel uw wandelschoenen mee!
Aan het einde van de dag zal de prijsuitreiking plaats vinden.


Agility

INU 0773Agility is een leuke sport voor hond en baas. Heeft u altijd eens willen proberen of agility iets voor u samen is, dan heeft u nu de gelegenheid om het eens uit te proberen. Onder begeleiding van Mariska Koolen en Remko van Ginneken wordt u de eerste beginselen bijgebracht. Zijn u en uw hond al bekend met de sport? Ga uw gang!
 

 


Treibball

 

Treibball is een nieuwe sport die snel aan populariteit wint. Het is weinig belastend, dus ook geschikt voor jonge of oudere honden. Het is een sport voor alle rassen. Op onze Doe Dag kunt u onder deskundige begeleiding van Patricia van Ginneken kennis maken met deze sport.

 

 

 

 

Voor als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Henk Neeuwveld

De Doe-Dag wordt gesponsord door:
IPN