Familiedag-workshops

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze Familiedag-Workshops! Er wordt een gevarieerd programma geboden waar alle krulstaarten van alle leeftijden aan deel kunnen nemen.

Naast dit alles is onze Familiedag natuurlijk een gezellige samenkomst van Japanse rashonden, waar u veel andere rasliefhebbers treft.

De hond die u in gaat schrijven, of al ingeschreven heeft, voor de Familiedag-Keuring, mag gratis meedoen aan de workshops! U hoeft deze hond dan niet meer voor de Familiedag-Workshops in te schrijven.

Wat kunt u op deze dag allemaal doen?
  • Workshops Hersenwerk
  • Workshops Ringtraining/showhandling
  • Workshops hondenspeeltjes maken
  • Schatzoeken
  • Inloop activiteit Agility

Inschrijfgeld: € 4.00 per hond voor leden, € 8.00 per hond voor niet-leden.


hersenwerkHersenwerk

Simpel gezegd is hersenwerk voor honden hetzelfde als denksport, puzzelen of braintraining voor mensen. Een geweldig leuk tijdverdrijf en plezier voor hond en baas. Maar met hersenwerk kan nog veel meer!
Hersenwerk:
-geeft drukke honden rust en voldoening
-helpt angst te overwinnen
-leert je hond beter lezen
-versterkt de band met je hond, etc.

2 instructeurs van "Hersenwerk voor Honden" zullen u leren hoe u thuis zelf leuke uitdagingen voor uw hond kunt maken, en u en uw hond aan het werk zetten om een begin te maken met het oplossen van puzzels.
Lees hier meer: www.hersenwerkvoorhonden.nl

handling

Ringtraining/showhandling

Wilt u uw hond ook eens inschrijven voor een clubmatch of tentoonstelling, maar heeft u geen idee wat er dan allemaal van u en uw hond verlangd wordt? Doe dan mee aan deze workshop. Mariska Koolen zal u tijdens deze workshop de grondbeginselen bijbrengen. Gevorderden mogen natuurlijk ook mee doen, zij krijgen tips om de fijne kneepjes onder de knie te krijgen om hun hond zo voordelig mogelijk op een show te kunnen tonen. 

 

Speeltje familieHondenspeeltjes maken

Onder begeleiding van Patricia van Ginneken maakt u zelf een prachtig hondenspeeltje. Uw hond zal er nog veel plezier aan gaan beleven, want u neemt dit speeltje namelijk gratis mee naar huis!

 

 

 

 

Schat-familiedag

Schatzoeken

Houden u en uw hond van avontuur? Dan is deze activiteit iets voor u.
In de bossen ligt een schat verstopt. De schat kunt u vinden door middel van een puzzelroute met schatkaart. Neem het bewijs dat u de schat gevonden heeft mee en ruil dit in voor een verrassing voor baas en hond, aangeboden door INTENS HONDENPLEZIER


Familiedag14-beh
Agility

Agility is een leuke sport voor hond en baas. Heeft u altijd eens willen proberen of agility iets voor u samen is, dan heeft u nu de gelegenheid het eens uit te proberen. Onder begeleiding van Marcel van der Pol en Remko van Ginneken wordt u de eerste beginselen bijgebracht. Zijn u en uw hond al bekend met de sport? Ga uw gang!
Er wordt rekening gehouden met zeer jonge honden, ook zij kunnen mee doen!

Heeft u vragen en/of wenst u meer informatie over dit evenement? Aarzel dan niet en mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook bellen naar: 085-7732101.

Vanaf  9.00 uur bent u welkom op het terrein van KC Uden, de activiteiten beginnen om 10.00 uur. 
Wij hopen op uw sportieve deelname om er een geslaagd evenement van te maken. Tot ziens op zondag 15 juni in Volkel!

Onze Familiedag wordt gesponsord door:

IPN