Reeds langere tijd bestond er vanuit de Kynologie én vanuit de Raad van Beheer de wens voor een Fokkerscongres. In 2009 werd het 1ste Raad van Beheer Fokkerscongres georganiseerd.

In onderstaande links treft u meer informatie aan over het Raad van Beheer Fokkerscongres programma voor 2012.


In plaats van één dag met lezingen en een vol programma in het voorjaar op één locatie heeft de Raad van Beheer dit jaar gekozen voor een andere opzet. De keuze is mede tot stand gekomen door de evaluatie van de vorige edities.

Drie verschillende sessies, veelal met een koppeling naar het Duurzaam Fokbeleid, verspreid over drie locaties door het land, op drie verschillende data, allen in de avonduren.

De bijdrage in de kosten per sessie bedraagt € 15.00, dit is inclusief de soepmaaltijd en broodjes vooraf en drank (koffie, thee, water) tijdens de sessies.

De overige kosten worden gedragen door de organisatie, de Raad van Beheer en de partners Eukanuba en Proteq Dier & Zorg.

In orverleg met de sprekers en in verband met de interactie en het workshopgehalte van de lezingen geldt er een maximum van 50 deelnemers per sessie. Hiervan kan helaas niet worden afgeweken. 

Inschrijven kan vanaf 2 april.

Meer informatie:

-Fokkerstour sessies
-De sprekers
-De locaties 
-Inschrijven 


Fokkerstour