AMERICAN AKITA REU HERTOG

Hertog is een reu van bijna 3 jaar oud. Met veel pijn in ons hart hebben de eigenaren moeten besluiten dat het beter zou zijn als Hertog bij een ander oud zal worden.

DangoKan bij andere honden: Nee
Kan bij Katten: Nee
Kan bij kleine kinderen: Nee
Kan bij grote kinderen: Nee
Kan alleen thuis zijn: Ja
Kan mee in de auto: Ja
Kan los lopen: Nee
Is gecastreerd: Nee
Gebruikt medicijnen: Nee
Kent basis commando's: Ja
Gedrag aan de riem: Hij kan meelopen met een ontspannen lijn, maar hij is erg enthousiast dus hij sprint ook graag van boom naar boom om toch even een plasje te doen.

Hertog is een fijne gezinshond, maar heeft een tweetal problemen waardoor de eigenaren, die in een drukke wijk wonen, besloten hebben om hem te herplaatsen naar iemand die wat rustiger woont en hem wat meer ruimte kan bieden. Ervaring met het ras is zeker een vereiste.
 
Hertog is aangevallen door een hond toen hij 7 maand oud was. Dit heeft tot gevolg gehad dat hij zich niet correct gedraagt naar andere honden omdat hij het vertrouwen is verloren in andere honden. Met trainingen heeft de eigenaar geprobeerd hem vertrouwen te geven, maar dit is niet gelukt.
Hertog beschermt het gezin, wat resulteert in ongewenst gedrag naar onbekende bezoekers in huis. Hier dient terdege rekening mee gehouden te worden.
Al met al is Hertog een hond waar je veel plezier aan kunt beleven, een maatje voor het leven, maar waar een ervaren eigenaar nog mee aan de slag moet om het ongewenste gedrag om te buigen.

Wilt u meer informatie, neem dan via mail contact op met Annette Wijnsouw of bel 0165-304004.