Op onderstaande lijsten vindt u dekreuen die voldoen aan de minimale eisen van het VFR (Verenigings Fok Reglement)

Bij elke reu staan de gezondheidsonderzoeken en behaalde titels genoteerd. U dient er wel zelf op te letten dat de ooguitslag ten tijde van de dekking nog geldig is (artikel 4.2.2 van het VFR).

Tevens staat het aantal nesten aangegeven die de reu in Nederland heeft voortgebracht. (wordt elke 3 maanden bijgewerkt)
Deze informatie kan u helpen om samen met ons de diversiteit van onze rassen in stand te houden als u een nest gaat fokken.

Lees HIER meer informatie over wat het "Popular sire syndrome" (het te vaak gebruiken van dezelfde dekreu) inhoudt.

Mocht u uw dekreu willen aanmelden voor deze lijst vul in dit aanmeldingformulier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met bijsluiting van een mooie foto en alle noodzakelijke (bewijs)documenten. Aanmelding is voorbehouden aan leden.

Akitakop
Akita
AAkop
American Akita
Shibakop
Shiba
Shikokukop
Shikoku

Disclaimer

NIPPON INU voert een lijst, waarop dekreuen staan die voldoen aan het reglement van de vereniging.
Een fokker die gebruik maakt van een van de gepubliceerde reuen dient er zelf op te letten dat de ooguitslag ten tijde van de dekking nog geldig is.
De vereniging staat niet in voor onvolledigheid of onjuistheid van de gegevens, publicatie vindt plaats met de gegevens zoals de eigenaar deze aan Nippon Inu verstrekt.
Partijen die gebruik maken van deze dienst vrijwaren NIPPON INU voor elke aansprakelijkheid en geleden schade.