De NIPPON INU behartigt de belangen van de rassen:
Akita, American Akita, KishuShiba en Shikoku.

banner-rassen2

In samenwerking met de leden zetten wij ons in om de doelstellingen, zoals deze verwoord zijn in onze statuten, te realiseren.

  • De instandhouding van de rassen Akita, American Akita, Kishu en Shiba.
  • De bevordering van de gezondheid en het welzijn van de tot deze rassen behorende honden in het algemeen en het bestrijden van erfelijke gebreken binnen deze rassen in het bijzonder.
  • Het bevorderen van het contact tussen fokkers onderling en tussen fokkers en liefhebbers.

Wanneer u lid wilt worden van onze verenging kunt u ons een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het lidmaatschap van onze vereniging is natuurlijk ook een orgineel cadeau, cadeaubonnen zijn verkrijgbaar via onze clubwinkel.

Als lid zult u vier maal per jaar ons clubmagazine thuisgestuurd krijgen, met daarin veel informatie over onze rassen, verhalen van onze leden en interessante artikelen. U kunt meedoen aan de activiteiten of lezingen die de NIPPON INU gaat organiseren met een ledenkorting of wellicht zelfs gratis, afhankelijk van de activiteit.
Bij registratie op onze website hebben leden toegang tot webpagina's die alleen maar zichtbaar zijn voor leden. Dit zijn onder andere pagina's met gezondheidsuitslagen, volledige tentoonstellingsuitslagen, alle al uitgegeven clubmagazines, etc.

Leden van de NIPPON INU hebben, buiten dat zij 4 maal per jaar geïnformeerd worden middels een prachtig magazine, de bevoegdheid om extra informatie te verkrijgen op onze website.