Dit Verenigingsfokreglement is goedgekeurd door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.

pdf Klik hier om als PDF te downloaden

Voor dekmeldingen altijd het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gebruiken!

Bestuursbesluiten in verband met corona:


Tentoonstellingsuitslagen (Deze uitzonderingsregel VERVALT OP 1 APRIL 2023)
Als uw teef/reu voldoet aan de gezondheids- en welzijns eisen, maar nog één of twee tentoonstellingsuitslagen nodig heeft, zal deze dekmelding door het bestuur geaccordeerd worden. 
Op het moment dat tentoonstellingen weer doorgang kunnen vinden zal door het bestuur een redelijke termijn gesteld worden waarbinnen de tentoonstellingsuitslagen alsnog behaald kunnen worden. Met deze termijn wordt rekening gehouden met het weer in conditie komen van de teef na het nest, en het aantal tentoonstellingen welke in dat tijdsbestek plaats zullen vinden. 

Voor dekkingen die plaatsvinden ná 7 juni 2020, waarbij van reu of teef geen tentoonstellingsuitslagen aanwezig zijn, wordt een *geldige uitslag van de Nippon Inu Digital Dogshow gevraagd om in aanmerking te komen voor pupinfo.

* Geldig keurverslag is keurverslag met tekst: "Dit keurverslag kan gebruikt worden als geldig keurverslag voor Nippon Inu"
Slechts 1 geldig keurverslag kan gebruikt worden om een officiële kwalificatie te vervangen.

> Download HIER de dierenartsverklaring voor het dekken van een teef tussen de leeftijd van 96 maanden (8 jaar) en 108 maanden (9 jaar).